Dierenambulance Schouwen-Duiveland

Kom je ons team versterken?

Dierenambulance Schouwen-Duiveland bestaat louter uit vrijwilligers en helpt 24 uur per dag en zeven dagen in de week dieren in nood binnen heel Schouwen-Duiveland en (net buiten de gemeente) Port-Zelande. Wij beschikken over drie dierenambulances die verspreid staan over het eiland.

De dierenambulance wordt steeds vaker gevraagd om dieren in nood te helpen. We krijgen het dus steeds drukker. Voor versterking van ons team van zijn wij daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de volgende functie:

Dierenambulance Schouwen-Duiveland in Zeeland

Centralisten

Een centralist(e) ontvangt de meldingen over dieren in nood en stuurt de chauffeurs aan. Jij beslist wat er met een melding gebeurt in overeenstemming met ons beleid. Je hebt contact met melders, met vogelopvang de Mikke, met dierenartsen en met andere betrokken organisaties.

Heb je minimaal 1 dagdeel per week over? Vind je het leuk om je in te zetten voor dieren in nood? Laat je je niet gek maken als er ineens meerdere telefoontjes in de wacht staan? Laat het ons weten via e-mail: vacature@dierenhulpstichting.nl. Vertel ons wie je bent, je ervaring en waarom je solliciteert. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel gerust: 0647998553 (Sander Penning). Dat kan tussen 09.00 uur en 21.00 uur, ook in het weekend.

Wat vragen wij:

– Je hebt affiniteit met dieren en je wilt dieren in nood helpen

– Je bent bereid trainingen en cursussen te volgen, ook bijvoorbeeld in Arkel bij Dierenlot

– Je beschikt over een smartphone

– Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar

– Je komt afspraken na

– Je bent klantvriendelijk

– Je bent stressbestendig

Dit bieden wij:

– Een leuk team van mensen die van dieren houden

– Leuke en leerzame trainingen en cursussen

– Heel veel leuke, interessante en leerzame momenten met mensen en dieren

Chauffeur Johan met kittens