Zomerfeest

Zondag 7 juli hebben we weer ons jaarlijkse zomerfeest gevierd. Nadat we alles in gereedheid hadden gebracht, was het wachten op de gasten

Dit  jaarlijks terugkerende feest geven wij voor al onze vrijwilligers met partner. Het achterliggende idee is om hiermee alle verjaardagen van de vrijwilligers op één dag te vieren.

We hebben per jaar twee momenten dat we met de hele club bij elkaar komen, dat is bij het zomerfeest en met de nieuwjaarsreceptie.

Omdat iedereen zijn eigen dienst draait,  zien de vrijwilligers elkaar niet zo veel en daarom is het leuk om een moment te hebben dat je elkaar weer eens spreekt, nieuwtjes uit kan wisselen, samen te eten  enz.

We proberen ook elk jaar iets te organiseren wat de teamgeest kan versterken.

Dit jaar hadden we een pubquiz verzonnen, maar wat we niet hadden voorzien was dat de Nederlandse voetbalvrouwen in de finale zouden komen en dat die wedstrijd uitgerekend op onze feestdag gespeeld werd.

Niet getreurd,  we hebben er voor gezorgd dat de voetballiefhebbers konden kijken en hebben de quiz afgelast. Die bewaren we, misschien voor een volgende gelegenheid.

Jammer genoeg werden de vrouwen geen kampioen, maar tweede is ook een super prestatie.

We troffen het ook met het weer, niet te warm, lekker zonnetje helemaal ideaal.

De opkomst was groot, dat maakte het gezellig, de sfeer zat er meteen goed in. We begonnen met koffie, thee en limonade met gebak.

Om 18.00 uur werd het eten gebracht. We hadden er dit jaar voor gekozen om de maaltijd niet zelf klaar te maken, maar te laten bezorgen. Het was goed verzorgd en heel erg lekker.

Na het eten nog heerlijk ijs, muziekje erbij en dan nog een bakkie koffie. Natuurlijk viel er wel eens wat, maar dat werd meteen opgeruimd. Ook de dansers lieten zich van hun beste kant zien.

Iedereen tevreden naar huis en met een groepje de rommel opgeruimd.

Asiel ook weer bedankt dat we wederom jullie ruimte mochten gebruiken.