Zoals jullie op de site al hebben gelezen zoeken wij vrijwilligers. Waarom dan een extra bericht?

De vakantieperiode komt er weer aan dan stroomt ons eiland weer vol, niet alleen met mensen maar ook met huisdieren die meegaan op vakantie. Dit wordt een drukke tijd voor de dierenambulance, hondjes die de weg kwijt zijn, baasjes die naar de dierenarts moeten, maar geen vervoer hebben enz.
In deze drukke periode hebben ook een aantal chauffeurs vakantie, dat betekent dubbele diensten voor de thuisblijvers.

Graag willen we ons team versterken met chauffeurs, niet alleen voor deze periode maar ook in de minder drukke tijden zijn wat extra handen heel nuttig.

Tevens zoeken wij versterking voor ons bestuur. Iemand die een aantal administratieve taken op zich kan/wil nemen.

Het kost maar een paar uurtjes in de week en wij zijn er erg mee geholpen.
Neem bij belangstelling contact op met ons secretariaat.
Dank u wel.