Diensten Dierenhulpstichting

Marianne Leave a Comment

LET OP: In deze coronaperiode handelen wij naar de adviezen van RIVM.

We willen u er op wijzen dat de Dierenhulpstichting, buiten de hulp die de dierenambulance biedt, ook nog andere diensten aanbied.

Knippen van de nagels bij uw huisdier

Bij uw vogel, het kortwieken en de nageltjes vijlen of knippen

Uw hond of kat een injectie (bv insuline) geven als u met vakantie bent of een paar dagen weg bent. Tevens kunnen we dan ook uw huisdier eten geven en de kattenbak verschonen.

De hond of kat van een chip voorzien en daarna inschrijven bij de databank. U bent er dan zeker van dat, als uw dier wegloopt, het eerder thuis is dan zonder chip.

U kunt met uw huisdier worden vervoerd naar de dierenarts, de medewerkster blijft tijdens een bezoek op u en uw huisdier wachten. Moet uw huisdier een operatie ondergaan, dan wordt het naar de dierenarts vervoerd en na de ingreep weer opgehaald en thuisgebracht.

Mocht uw huisdier zijn overleden, dan kunnen wij u met het dier naar het dierencrematorium vervoeren. Mocht u hier tegenop zien, dan kunt u ook een afspraak regelen met het crematorium en dan brengen wij uw huisdier.

Al deze diensten worden verzorgd tegen een vergoeding. Hiermee genereren wij inkomsten, wij ontvangen geen subsidie en zijn afhankelijk van donaties.

U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor raad en advies, wij zijn geen dierenarts, maar kunnen u wellicht in voorkomende gevallen de weg wijzen.